Dierenoppas aan huis

Soms is een pension geen optie voor je dieren. Of ze zijn te gestresseerd, ze zijn niet graag alleen, je hebt te veel dieren en het komt te duur uit, of het is lastig (indien je veel gebruik dient te maken van een pension) om telkens te rijden naar een pension,... . Dan is dierenoppas aan huis een ideale oplossing.

Bij mij kan je terecht voor een bezoek met groot verantwoordelijkheidsgevoel, netheid en correctheid.

Hoe zit zo'n bezoek in elkaar:

Bij aankomst aan de woning gebeurt er eerst een globale check: ziet alles er ok/normaal uit,... . Dan kom ik binnen en laat de dieren mij in hun huis verwelkomen en ik beloon ze met een knuffel of koekje. Op voorwaarde dat de wat schuwere diertjes zich laten zien, anders ga ik eerst naar ze op zoek om zeker te zijn dat alles ok is.

Vervolgens doe ik de voeder -en waterbeurt. Hier volg ik de richtlijnen van de eigenaars. Dit wil zeggen hoe zij het gewoon zijn van doen met hun dieren. Indien er katten onder de huisdieren zijn, reinig ik de kattenbak. Al dan niet met het volledig ledigen van de kattenbak. Dit is terug volledig de keuze van de eigenaar. Na het voederen en het proper zetten komt speel/knuffel moment.

Het baasje kan ook kiezen of ik de omgeving waar het dier zich bevindt een stofzuigbeurt geef. Eventueel kan er wateren van planten bij horen, brievenbus legen, vuilnis buiten zetten,... Maar nogmaals dit is allemaal bespreekbaar en volledig de keuze aan u. Verder kan u ook nog de duurvan het bezoek kiezen of uw hond/kat een kambeurt moet krijgen, een wandelbeurt voor de hond (ook hier kan de duur gekozen worden). Als al mijn taakjes vervuld zijn komt het einde van het bezoek in zicht en zorg ik dat de dieren zitten waar ze horen te zitten en dat uw huis netjes afgesloten wordt.

!Belangrijk:

Voor ik met bezoeken start is er een voorafgaand gesprek bij u thuis zodat ik de dieren leer kennen en zij mij. Tijdens dat gesprek gaan we na wat u wenst en hoe we die bezoekjes zullen aanpakken. 

De prijzen kunt u terugvinden in de subpagina "prijzen dierenoppas aan huis".