Kattenhotel

Ons huiselijk kattenhotel              

Je plant een reis of je kunt om andere redenen even niet voor je kat zorgen, daarom kies je voor liber avem, onze huiselijke kattenopvang.

Wij zorgen voor voldoende bezigheid, beweging voor uw allerliefste snoezepoes. En voor de ietwat rustigere katten voorzien we heerlijk zachte slaapplaatsjes.

We serveren ontbijt op bed en het diner wordt in het salon opgediend. Wij werken met droogvoeding van royal canin voor gesterilliseerde katten.

Wenst uw kat andere voeding dan mag je dat gerust meebrengen zo kan uw kat de gewenste voeding van thuis verorberen. Ook een borstelbeurt kan uw poes krijgen indien dat gewenst is, uiteraard enkel met verzorgde dieren.

Alle katten zijn hier welkom: de speelse, de norse, de knuffelaars, de attitude-katten, de kruidje-roer-me-niet-katten,... MAAR uw kat dient gevaccineerd te zijn zoals het hoort binnen de einddatum van het vaccin. Anders wordt uw kat NIET toegelaten. Het poezeke dient ook een goed verzorgde en gezonde look te hebben. Indien dit niet het geval is zal ik de kat weigeren. Ontvlooiing is het volgende belangrijk punt. Uw kat dient u regelmatig te ontvlooien, zeker in de warmere maanden. Bij twijfel is het nog steeds mogelijk om het ontvlooingsproduct in ons kattenhotel toe te dienen (pipet advantage). Deze wordt dan in rekening gebracht. Reserveren is aangewezen en kan via mail, telefonisch of via het contactformulier.